ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Η Ποιότητα των Προϊόντων μας

Η συνταγή των καλλυντικών προϊόντων BIOselect® βασίζεται σε αγνές φυτικές πρώτες ύλες με κύριο συστατικό το Dictamelia®, που είναι ο ευεργετικός συνδυασμός του Δίκταμου και του Εxtra Παρθένου Ελαιόλαδου βιολογικής καλλιέργειας Κρήτης.

1. Βιολογική γεωργία

Τα βασικά συστατικά των πιστοποιημένων Οργανικών καλλυντικών BIOselect® είναι αγροτικής προέλευσης, όπως είναι τα φυτικά εκχυλίσματα, το ελαιόλαδο, τα αρωματικά έλαια και τα αιθέρια έλαια, που προέρχονται από 100% πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Τα ήπια συντηρητικά, περιέχονται σε ποσοστά < πολύ κάτω δηλαδή από το επιτρεπόμενο όριο του 5% που έχουν θεσπίσει οι αντίστοιχοι φορείς για την κατηγορία των οργανικών προϊόντων.

2. Ηθική παραγωγή

Τα Πιστοποιημένα (Certified Organic) προϊόντα της Bioselect® δεν περιέχουν κανένα συστατικό επιβλαβές για την υγεία και το περιβάλλον, ενώ κατά την παραγωγή τους δεν έχουν διενεργηθεί δοκιμές σε ζώα.

3. Ολιστική φροντίδα

Τα περισσότερα από τα έλαια και τα εκχυλίσματα που περιέχονται έχουν πολλαπλή ενυδατική, αντιοξειδωτική, καταπραϋντική, αντιγηραντική, αναπλαστική δράση, παρέχοντας αποτελεσματική και ολιστική προστασία στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος.

4. Πρώτα η υγεία του δέρματος

Οι γαλακτωματοποιητές που σταθεροποιούν τις κρέμες είναι φυσικής προέλευσης, ιδιαίτερα απαλοί και συμβατοί με την επιδερμίδα.

Το νερό στα προϊόντα μας έχει αντικατασταθεί από οργανικά ανθόνερα, που είναι πιο απαλά και ήπια από το νερό, προσφέροντας καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση.

Τα φυσικά συστατικά των οργανικών καλλυντικών είναι ενεργά, απορροφώνται και διεισδύουν αποτελεσματικά στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

5. Χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις

Οι πρώτες ύλες στα προϊόντα μας, είναι βιοδιασπώμενες για να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας;

Ενδιαφέρεστε να πουλήσετε προϊόντα BIOselect® ORGANIC στην περιοχή σας ή στον online κατάστημά σας;

Μετάβαση στο περιεχόμενο