ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

BIOSELECT ORGANIC

Τα πιστοποιημένα οργανικά προϊόντα BIOselect® στοχεύουν στην απόλυτα φυσική και αγνή περιποίηση προσώπου και σώματος.
Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται από επιλεγμένα συστατικά φυσικής προέλευσης, με υψηλό ποσοστό πρωτογενών πρώτων υλών βιολογικής καλλιέργειας.
Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται, ακόμη και αυτές που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα καθαρισμού, είναι βιοδιασπώμενες και συνεπώς φιλικές προς το περιβάλλον.
Κανένα από τα πιστοποιημένα προϊόντα δεν περιέχει συνθετικά χρώματα και συνθετικά αρώματα, αιθοξυλικά, προπυλενογλυκόλη, PEGs, παράγωγα πετρελαίου (π.χ. βαζελίνη), σιλικόνες ή ύποπτα χημικά συντηρητικά (π.χ. parabens), τα οποία μπορούν μετά από μακροχρόνια χρήση να προκαλέσουν ευαισθησίες στο δέρμα ή να θεωρηθούν επιβλαβή για την υγεία.

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝ

100% Οργανική Παραδοσιακή κεραλοιφή

H έμπνευση για τη φυσική-100% οργανική αλοιφή προέρχεται από μια παλιά κρητική συνταγή βασισμένη στις μοναδικές ιδιότητες του φυτού δίκταμo και του ελαιόλαδου. Χρησιμοποιούνταν στην αρχαιότητα για να καταπραΰνει και να προστατεύει το δέρμα από φλεγμονές.

Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας;

Ενδιαφέρεστε να πουλήσετε προϊόντα BIOselect® ORGANIC στην περιοχή σας ή στον online κατάστημά σας;

BIOSELECT NATURALS

Από τη Μεσόγειο μέχρι τις πύλες της Ανατολής, η ¨Bioselect Naturals¨ εξερευνά την αρχαία Διαδρομή του Μεταξιού ανακαλύπτοντας τα βότανα, τα φρούτα και τα εξωτικά μπαχαρικά που ξυπνούν τις αισθήσεις και την ψυχή. Ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα από μοναδικά αρώματα και δυνατές αισθήσεις.

ΤΑ BEST SELLER ΜΑΣ

Από τις φυσικές μυρωδιές των ελληνικών τοπίων μέχρι τα μυστικιστικά αρώματα του ανατολίτικου κόσμου, η BIOselect® NATURALS έχει ως στόχο να αποτυπώσει όλες τις όμορφες ταξιδιωτικές αισθήσεις στα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, ενσωματώνοντας παράλληλα υλικά που προέρχονται από τη φύση.

Ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας;

Ενδιαφέρεστε να πουλήσετε προϊόντα BIOselect® NATURALS στην περιοχή σας ή στον online κατάστημά σας;

Μετάβαση στο περιεχόμενο