ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Όροι & Προϋποθέσεις

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα www.bioselect.gr.

Οι Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου παρατίθενται παρακάτω.

Με την πρόσβαση και τη χρήση της Ιστοσελίδας, αποδέχεστε, χωρίς περιορισμό, τους παρόντες Όρους Χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε και δεν αποδέχεστε, χωρίς περιορισμό, τους παρόντες Όρους Χρήσης, παρακαλείσθε να αποχωρήσετε από τον παρόντα Ιστότοπο.

Χρήστες ηλικίας 18 ετών και κάτω

Η ιστοσελίδα www.bioselect.gr απευθύνεται σε ενήλικες που αναζητούν πληροφορίες για το BIOSELECT. Εάν είστε ηλικίας 18 ετών ή κάτω των 18 ετών, παρακαλούμε να λάβετε την άδεια των γονέων ή των κηδεμόνων σας πριν περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας.

Χρήση του δικτυακού τόπου

Η BIOSELECT E.E. σας παραχωρεί την άδεια να χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα ως εξής:

Το περιεχόμενο μπορεί να μεταφορτωθεί, αλλά μόνο για ενημερωτική χρήση και υπό την προϋπόθεση ότι δεν αφαιρείτε, δεν αλλάζετε ή δεν αποκρύπτετε οποιοδήποτε από το περιεχόμενο.

Ιδιοκτησία του περιεχομένου

α.Προστασία

Η παρούσα ιστοσελίδα και όλο το περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, του σχεδιασμού, των λογοτύπων, των γραφικών, των εικονιδίων και των εικόνων, αποτελούν ιδιοκτησία της BIOSELECT E.E. προστατεύονται νομικά από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως προβλέπεται από το ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο, σύμφωνα με το νόμο 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικά δικαιώματα.

β.Απαγορεύσεις

Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση οποιουδήποτε Περιεχομένου, εκτός από τα προβλεπόμενα στους παρόντες Όρους Χρήσης, χωρίς τη γραπτή άδεια της BIOSELECT E.E.

Απόρρητο

Οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα (για παράδειγμα, το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας) που διαβιβάζετε στον Ιστότοπο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας της BIOselect θα χρησιμοποιηθούν από την BIOSELECT E.E.σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου του Ιστότοπου.

Αλλαγές στους Όρους Χρήσης

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε ή να συμπληρώνουμε τους Όρους Χρήσης, γι’ αυτό σας προτείνουμε να τους ελέγχετε περιοδικά για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

Επικοινωνία μαζί μας

Εάν έχετε οποιαδήποτε σχόλια, απορίες ή αιτήματα σχετικά με τους Όρους Χρήσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας

Στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας

BIOSELECT E.E.

Διεύθυνση: Παπανικολάου 4, Ρέθυμνο, Κρήτη
Ταχυδρομικός κώδικας.: 74100
Τηλ: +30 2831021280
E-mail: info@bioselect.gr

Οι παρόντες Όροι Χρήσης ενημερώθηκαν στις 23/10/2018 και ισχύουν από τις 23/10/2018.

Μετάβαση στο περιεχόμενο