ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Ο Λογαριασμός μου

Βρίσκεστε στη σελίδα εγγραφής πελατών χονδρικής (B2B) της Bioselect. Αν έχετε ήδη όνομα χρήστη και κωδικό μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε προκειμένου να συνδεθείτε και να πραγματοποιήσετε παραγγελίες ως πελάτης χονδρικής (B2B). Οι τιμές των προϊόντων είναι χωρίς τον Φ.Π.Α (24% για όλη την Ελλάδα εκτός των νησιών Λέρου, Λέσβου, Κω, Σάμου και Χίου που Ο Φ.Π.Α ορίζεται στα 17%).

Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε στοιχεία πρόσβασης μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία που ζητούνται στην φόρμα εγγραφής πελάτη. Στην συνέχεια θα λάβετε ένα e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατα το στάδιο εγγραφής σας το οποίο θα περιέχει τα στοιχεία πρόσβασης σας.

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με μεταφορική που επιλέγει ο πελάτης κατά το στάδιο συμπλήρωσης των στοιχείων παραγγελίας. Το κόστος των μεταφορικών επωμίζεται ο πελάτης.

Προσοχή. Ο λογαριασμός σας δεν ενεργοποιείται αυτόματα. Περνάει πρώτα από διαδικασία έγκρισης από τη διαχειρισή του συτήματος της Βioselect. Σε κάθε περίπτωση θα ειδοποιηθείτε με σχετικό e-mail. Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο +302109935572 είτε μέσω e-mail στη διεύθυνση sales@bioselect.gr

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα: Τρόπους Πληρωμής | Μέθοδοι Αποστολής

Μετάβαση στο περιεχόμενο