ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Ο Λογαριασμός μου

Βρίσκεστε στη σελίδα εγγραφής πελατών Bioselect χονδρικής (B2B). Εάν έχετε ήδη όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε και να κάνετε παραγγελίες ως πελάτης χονδρικής (B2B). Οι τιμές των προϊόντων είναι χωρίς ΦΠΑ.

Σε περίπτωση που δεν έχετε στοιχεία πρόσβασης μπορείτε να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα στοιχεία στη φόρμα εγγραφής πελάτη. Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά τη φάση της εγγραφής σας, το οποίο θα περιέχει τα στοιχεία πρόσβασής σας.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται από τη μεταφορική FedEx και τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα κατά το ταμείο σύμφωνα με τη χώρα παραγγελίας.

Λάβετε υπόψη ότι εάν βρίσκεστε εκτός Ευρώπης, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η χρέωση τελωνείου 30 ευρώ ανά παραγγελία. Το τέλος αυτό περιλαμβάνει έξοδα εκτελωνισμού στην Ελλάδα. Λάβετε επίσης υπόψη ότι το τελωνείο της χώρας σας θα προσθέσει τελωνειακό τέλος, καθώς οι περισσότερες αποστολές που διασχίζουν τα σύνορα της ΕΕ υπόκεινται σε δασμούς και φόρους από την νομοθεσία της χώρας εισαγωγής. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την FedEx Courier στη χώρα σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις χρεώσεις και τι να περιμένετε.

Προσοχή. Ο λογαριασμός σας δεν ενεργοποιείται αυτόματα. Πρώτα περνάει από μια διαδικασία έγκρισης από τη διαχείριση του συστήματος Bioselect. Σε κάθε περίπτωση θα ειδοποιηθείτε με σχετικό e-mail. Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο +302109935572 είτε μέσω e-mail στο sales@bioselect.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: Τρόποι Πληρωμής | Μέθοδοι Αποστολής

Μετάβαση στο περιεχόμενο