Τα Προϊόντα μας

Η συνταγή των καλλυντικών προϊόντων BIOselect® βασίζεται σε αγνές φυτικές πρώτες ύλες με κύριο συστατικό το Dictamelia®, που είναι ο ευεργετικός συνδυασμός του Δίκταμου και του Εxtra Παρθένου Ελαιόλαδου βιολογικής καλλιέργειας Κρήτης.


Συστατικά
Τα βασικά συστατικά των πιστοποιημένων Οργανικών καλλυντικών BIOselect® είναι αγροτικής προέλευσης, όπως είναι τα φυτικά εκχυλίσματα, το ελαιόλαδο, τα αρωματικά έλαια και τα αιθέρια έλαια, που προέρχονται από 100% πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες. Τα ήπια συντηρητικά, περιέχονται σε ποσοστά <2% πολύ κάτω δηλαδή από το επιτρεπόμενο όριο του 5% που έχουν θεσπίσει οι αντίστοιχοι φορείς για την κατηγορία των οργανικών προϊόντων.
Τα  Πιστοποιημένα  (Certified Organic) προϊόντα της Bioselect®  δεν περιέχουν κανένα συστατικό επιβλαβές για την υγεία και το περιβάλλον, ενώ κατά την παραγωγή τους δεν έχουν διενεργηθεί δοκιμές σε ζώα.
Τα περισσότερα από τα έλαια και τα εκχυλίσματα που περιέχονται έχουν πολλαπλή ενυδατική, αντιοξειδωτική, καταπραϋντική, αντιγηραντική, αναπλαστική δράση, παρέχοντας αποτελεσματική και ολιστική προστασία στην επιδερμίδα του προσώπου και του σώματος.
Οι γαλακτωματοποιητές που σταθεροποιούν τις κρέμες είναι φυσικής προέλευσης, ιδιαίτερα απαλοί και συμβατοί με την επιδερμίδα.
Το νερό στα προϊόντα μας έχει αντικατασταθεί από οργανικά ανθόνερα, που είναι πιο απαλά και ήπια από το νερό, προσφέροντας καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση.
Τα φυσικά συστατικά των οργανικών καλλυντικών είναι ενεργά, απορροφώνται και διεισδύουν αποτελεσματικά στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.
Οι πρώτες ύλες στα προϊόντα μας, είναι βιοδιασπώμενες για να μην επιβαρύνουν το περιβάλλον.
Κανένα από τα προϊόντα BIOselect® Certified Organic δεν περιέχει συνθετικές πρώτες ύλες, παράγωγα πετρελαίου, βλαβερά συντηρητικά, συνθετικά αρώματα και χρώματα. αιθοξυλιωμένα παράγωγα, προπυλενογλυκόλη, PEGs, σιλικόνες, Parabens ή άλλα χημικά συντηρητικά, που ενδεχομένως μακροχρόνια και αθροιστικά να προκαλέσουν δερματικές ευαισθησίες ή να θεωρηθούν επιβλαβή για την υγεία.

Πιστοποιήσεις  
H BIOselect® είναι από τις πρώτες εταιρείες και η μοναδική ολοκληρωμένη σειρά οργανικών καλλυντικών περιποίησης και φροντίδας στην Ελληνική αγορά σε συνεργασία με τον έγκυρο ευρωπαϊκό φορέα πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ICEA: www.icea.info
Dictamelia®: Πατενταρισμένο προϊόν εκχύλισης δίκταμου σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας. Αρ. πατέντας 1006174, Διεθνής ταξινόμηση (INT. CL8): A61K 8/97.
Ασφάλεια Προϊόντων: Όλα τα προϊόντα BIOselect® εξετάζονται δερματολογικά από διαπιστευμένα ευρωπαϊκά εργαστήρια.
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα
    Μετάβαση στο περιεχόμενο