Τρόποι Πληρωμής

Παρακάτω παρουσιάζονται όλοι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής για τους B2B Πελάτες μας


ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Κάρτες που γίνονται αποδεκτές
Κάρτες Πληρωμής

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα, ολοκληρώνεται στο site της Τράπεζας Πειραιώς με την οποία συνεργαζόμαστε για τις πληρώμες με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση από τα συστήματα της ιστοσελίδας μας.


PAYPAL

Χρησιμοποιείτε αυτήν την επιλογή για να πληρώσετε:

Μέσω του λογαριασμού σας στο PayPal


ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στoυς παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

SWIFT:  (BIC)  ETHNGRAA

IBAN: GR30 0110 2580 0000 2584 4017 944

Τράπεζα: Πειραιώς

SWIFT: PIRBGRAA

IBAN: GR60 0172 7570 0057 5705 1431 571

Τράπεζα: Εurobank

SWIFT: ERBKGRAA

IBAN: GR74 0260 1360 0001 0020 1145 423

-Δικαιούχος του τραπεζικού λογαριασμού πρέπει να είναι ο ίδιος με το όνομα που έχει δηλωθεί στα στοιχεία τιμολόγησης της ηλεκτρονικής παραγγελίας.

-Η παραγγελία θα αποσταλεί όταν επιβεβαιωθεί η κατάθεση. Γι’αυτό είναι απαραίτητο να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο κωδικός παραγγελίας στις λεπτομέρειες πληρωμής.

-Τα στοιχεία παράδοσης μπορούν να διαφέρουν.

-Το αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί με e-mail στο info@bioselect.gr

-Οι παραγγελίες που καταχωρείτε με τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, παραμένουν ενεργές στο σύστημά μας για 5 εργάσιμες ημέρες για την εξόφλησή τους. Με την πάροδο του χρόνου αυτού, το προϊόν αποδεσμεύεται και η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα μας.

-Για διατραπεζικές συναλλαγές, παρακαλούμε να επιλέγετε “SHA” (μοιρασμένα τραπεζικά έξοδα) στις οδηγίες πληρωμής της τράπεζα σας. Ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση μερικών εργάσιμων ημερών μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταφορά του εμβάσματος.